Dit zijn wij

Uitgegroeid tot logistieke kennisorganisatie

Door continu de verbinding met andere partijen te zoeken, met 100% vertrouwen in elkaars vakmanschap, is Swagemakers Intermodaal Transport BV de afgelopen 50 jaar gegroeid tot een kennisorganisatie die haar expertise continu deelt, om voor de eindklant een perfecte logistieke totaaloplossing te creëren! Ofwel: verbinden in vertrouwen.

Grenzeloos goed geregeld

Wij verzorgen, in samenwerking met een aantal rederijen, voor onze klanten "door to door" leveringen naar Denemarken, Zweden, het Verre Oosten en zelfs Zuid-Afrika. Op basis van een jarenlange ervaring en goede samenwerking bieden wij naar elk land een passende logistieke oplossing aan. Via een internationale railoperator kunnen wij ook via het spoor een groot aantal verschillende landen bereiken.

Meedenken met het milieu

Bovendien dragen wij als bedrijf constructief bij aan een schoner milieu. Daarom maken wij samen met onze klanten bewust de keuze voor intermodaal vervoer, met een aantoonbare CO2-reductie als resultaat. Wij beschikken over een modern wagenpark dat voldoet aan de hoogste milieunorm. Wij zijn momenteel ISO 9001:2015 gecertificeerd.  Bedoeld om op deze wijze de milieubelasting te verminderen.