INTERMODAAL TRANSPORT

In een globale economie met een voortschrijdende containerisatie, is een stevig netwerk van samenwerkende schakels van cruciaal belang. Swagemakers Intermodaal Transport BV beschikt over zo’n fijnmazig netwerk. Hierdoor kunnen wij u voor elk complex, logistiek probleem een passende logistieke oplossing aanreiken.

Het afstemmen van de verschillende transportmiddelen en –faciliteiten op elkaar, in een betrouwbaar netwerk van toeleveranciers, is voor Swagemakers Intermodaal Transport BV dan ook hét uitgangspunt. Of het nu om lokaal, Europees of intercontinentaal vervoer gaat: door als ketenregisseur alle processen kwalitatief te bewaken, controleren en waar nodig bij te sturen, wordt uw goederenstroom in goede banen geleid.

 

WEGTRANSPORT
 

Bij het verbinden van de diverse schakels, is het vaak de menselijke factor op microniveau die doorslaggevend is. Onze backoffice-medewerkers houden het overzicht op macroniveau, terwijl onze vrachtwagenchauffeurs on the road proactief meedenken en handelen. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers het vertrouwen van u verdienen, elke dag opnieuw. Uw goederen zijn bij ons in veilige handen.

 

SPOORTRANSPORT

Door samenwerking met een internationale railoperator is ons spoornetwerk uitgebreid en bereiken we een groot aantal landen via het spoor. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

 

BINNENVAART

Transport over water is de toekomst. Het biedt een betrouwbaar, flexibel en duurzaam alternatief voor de toenemende files en de daarmee gepaard gaande kosten. Swagemakers Intermodaal Transport BV heeft een systeem voor overslag gecreëerd. Door vervoer via water en weg te integreren vermijdt het bedrijf wachttijden, opereert het flexibel en laat het routes optimaal op elkaar aansluiten. Ons bedrijf participeert mede in een binnenvaartdienst welke de haven van Westdorpe direct verbind met de havens van Antwerpen en Rotterdam. Deze dienst vaart 2 x per week volgens een vast vaarschema tussen de haven van Westdorpe en Antwerpen/Rotterdam. Door dit vaste vaarschema is het voor onze klanten nog beter mogelijk hun supply chain aan te sturen. Zo zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om onze klanten daarbij te helpen.

 

ZEETRANSPORT

Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en Zeebrugge zijn de havens waarmee we een directe verbinding hebben langs het water. Van daaruit is de hele wereld bereikbaar.

In samenwerking met verschillende rederijen bieden wij voor elk land een passende logistieke oplossing aan. Een voorbeeld hiervan zijn onze ‘door to door’-leveringen naar locaties in Scandinavië, het Verre Oosten en Zuid-Afrika.

Swagemakers Intermodaal Transport BV exploiteert een containerterminal aan het kanaal Gent-Terneuzen, vlakbij het eigen bedrijf. Zo kunnen containers verscheept, geladen en gelost worden. Er is voldoende lokale opslagcapaciteit om goederen en containers op te slaan.