Logistics

Essentieel onderdeel van intermodale distributie is de warehousing. Op onze bedrijfslocatie tussen Terneuzen en Westdorpe, vlak aan het kanaal Gent-Terneuzen, beschikken we over een loods met 1500 m2 overdekte opslagcapaciteit. Er is op het industrieterrein nog extra open opslagcapaciteit van 5.000 m2. Hier kunnen containers gestapeld, geladen en gelost worden.

 

Logistieke diensten en WAREHOUSING

Wij proberen onze klanten geheel te ontzorgen en daarom bieden wij naast vervoer nog een aantal andere diensten aan zoals;

  1. Overdekte opslag van goederen; hiervoor hebben wij een warehouse van 2000m2 tot onze beschikking.
  2. Inslag en uitslag van goederen alsmede strippen en stuffen van containers.
  3. Opnieuw verpakken, labelen en sealen van goederen.
  4. Overladen van boxcontainers in silowagens en tankwagens
  5. Reparatie en reiniging van containers.
     

Terminalactiviteiten

Naast ons warehouse beschikken wij op onze vestiging in Westdorpe over een containerterminal. Wij hebben een omheind terrein van ongeveer 7500m2 tot onze beschikking waar zowel volle als lege containers in opslag kunnen worden gezet. Met onze reachtruck kunnen wij elk type container handelen, zowel vol als leeg. Voor onze klanten is dit vaak een goedkoper alternatief voor de hoge demurrage kosten die op de dag van vandaag worden doorberekend op de deep sea terminals.

Tevens dient onze terminal vaak als ontkoppelpunt van ladingstromen. Als ketenregisseur hebben wij een goed beeld van de afzonderlijke containerstromen in de regio. Voor verschillende klanten proberen wij deze stromen aan elkaar te koppelen zodat onnodig leeg rijden wordt voorkomen en een hoge mate van efficiency wordt bereikt.  Bovendien zorgen wij dat het administratieve proces wat hiermee gepaard gaat uit handen wordt genomen van de klant. Wij nemen contact op met de container rederijen en zorgen dat alles goed wordt gedocumenteerd. Met andere woorden, wij ontzorgen de klant door heel de keten te beheren waarbij kwaliteit en service geborgd zijn.