Scandi Bulk AB

Scandi Bulk, opererend vanuit Goteborg, biedt hoge kwaliteit en milieuvriendelijke logistieke oplossingen, zoals transport en open overslag van vloeibare en vaste bulkgoederen. Swagemakers Intermodaal Transport BV is een betrouwbare logistieke partner van Scandi Bulk, direct vanaf de eerste dag dat Scandi Bulk haar activiteiten startte in 2006. Johan Ljungmark: “Ik werk al met hen samen vanaf 1996, tot mijn tevredenheid."

Hoge kwaliteit milieuvriendelijke logistieke oplossingen

Scandi Bulk AB werd opgericht in juni 2006. Johan Ljungmark: “We hebben bijvoorbeeld grote klanten in de chemische sector, zoals Dow Chemical en Ineos. Ons bedrijf doet projectmatige opdrachten, zoals zware goederen, industriële benodigdheden en verhuur van bulkvoorzieningen. Wij hebben langlopende contracten met opdrachtgevers in de binnenlandse en buitenlandse chemische en food industrie.” Scandi Bulk ontwikkelt haar interne middelen op grond van de behoeften van de markt, en optimaliseert de stroom van goederen in goede samenwerking met klanten en leveranciers.

Voortzetting van de samenwerking

Voordat Johan Ljungmark Scandi Bulk oprichtte, werkte hij voor Nordic Bulkers: “In die hoedanigheid werkte ik al lange tijd met Swagemakers Intermodaal Transport BV, eigenlijk vanaf 1996 en tot mijn tevredenheid. Dus toen ik Scandi Bulk oprichtte in 2006 heb ik door mijn uitstekende ervaringen met Swagemakers Intermodaal Transport BV de samenwerking met hen, nu vanuit Scandi Bulk, onmiddellijk voortgezet.

Swagemakers Intermodaal Transport BV laadt en transporteert onze 30 ft bulkcontainers in de Benelux en Frankrijk. We kennen hen als een zeer goede, transparante en betrouwbare onderneming. Ze proberen altijd om ons te helpen en hun service- en kwaliteitsniveau zijn zeer goed. Met uitstekende chauffeurs voorzien van een zeer servicegerichte houding.“