Onze visie vertaald in nieuw logo 

Missie

Onze rol als ketenregisseur op een zodanige manier vervullen dat wij onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.  Wij willen de klant ontzorgen en  waar mogelijk maximale meerwaarde creëren voor hen.  Dit doen wij door onze klant te voorzien van duurzame, optimale en inventieve logistieke oplossingen. 

Visie

De schakels in ons nieuwe logo staan voor ‘verbinden’. Het symboliseert onze visie, namelijk “samenwerken met betrouwbare partners om op die manier onze klanten van de best mogelijke service en kwaliteit te voorzien”. Als logistiek ketenregisseur met extra oog voor de uitdagingen van complex intermodaal transport, werken wij met de beste partijen die in de markt beschikbaar zijn samen. Zo kunnen wij u totaal ontzorgen.

Als alle schakels in elkaar klikken krijg je als resultaat een gestroomlijnde keten. Dit is waar we naar streven, voor welke combinatie van transportmiddelen u ook kiest.

Wij verbinden om te vervoeren. Steeds opnieuw, met veel energie, knowhow en doelgerichtheid. Van onze toeleveranciers verwachten wij dezelfde kwaliteit en instelling. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat ú de beste service krijgt.